Εθνικές μεταφορές – Ψυγειομεταφορές

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία μας παρέχει την υπηρεσία μεταφοράς προϊόντων με φορτηγά – ψυγεία, προσφέροντας αμεσότητα, ποιότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε μεταφορά. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από φορτηγά που μπορούν να μεταφέρουν φορτία σε ψύξη ή κατάψυξη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Πάντα με τις κατάλληλες συνθήκες και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αυστηρή τήρηση των συνθηκών υγιεινής.
Αναλαμβάνουμε μεταφορές στην Ήπειρο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η μακρόχρονη εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευσή μας στις ψυγειομεταφορές εγγυώνται την ασφαλή και αποτελεσματική φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση των εμπορευμάτων σας από και προς κάθε προορισμό.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής σε ολόκληρη την Ελλάδα, που μας επιτρέπει να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή, άμεση, και οικονομική μεταφορά φορτίων, όπου και αν βρίσκεστε. Ο στόλος μας είναι πλήρως εξοπλισμένος και ικανός να αντιμετωπίσει όποια τεχνική δυσκολία προκύψει. Σεβόμαστε τον πελάτη, τηρώντας τα πρότυπα συσκευασίας και φροντίζοντας για την ακεραιότητα του εκάστοτε φορτίου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σημείο προορισμού του φορτίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές τιμές μας.
Μεταφέρουμε παλέτες, κοντέινερ, σάκους, χύδην υλικά και κιβώτια, όπου θελήσετε.
Φόρμα ενδιαφέροντος
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του ιστοτόπου